Ons bedrijf

AVO-Fun2Drive

Algemeen

De rijschoolwereld heeft in de laatste 10 jaar een enorme ontwikkeling doorgemaakt in Nederland. Als je alleen al kijkt naar de toename van auto’s op de Nederlandse snelwegen, dan zie je direct dat de verkeersdrukte in Nederland enorm gegroeid is. Deze ontwikkeling heeft er voor gezorgd, dat de regelgeving in het verkeer is veranderd, aangepast en/of uitgebreid. De infrastructuur is door de toename van de verkeerdrukte vernieuwd. Er is een enorme uitbreiding van ons wegen netwerk aangelegd in de vorm van nieuwe wegen, extra rijbanen, nieuwe (turbo) rotondes, veranderde kruispunten en andere aanpassingen. Dit moet bijdragen aan een grotere veiligheid en op de Nederlandse wegen. Dit vraagt veel van de nieuwe automobilisten in de praktijk, maar ook op het gebied van de theoretische kennis van de verkeersregelgeving.

Dit betekent dat de ervaring en kennis op het gebied van rijles geven en alles wat met veilig rijden en verkeer te maken heeft een belangrijk speerpunt binnen AVO-Fun2Drive is. Dit speelt onder anderen een belangrijke rol op het gebied van adviseren, rijlesgeven, begeleiding  en ondersteuning naar en tijdens de examens. De juiste kennis en ervaring wordt op ieder gebied door AVO-Fun2Drive ingezet. AVO-Fun2Drive is namelijk van mening dat een ieder recht heeft op de beste en  juiste leermethode van rijles geven. Dit vanuit een prettige sfeer en vanuit een professionele insteek.

Een leerling wordt bij AVO-Fun2Drive niet alleen voor het  examen klaar gestoomd, maar vooral voor na het behalen van het rijbewijs. Pas na het examen begint het autorijden echt. Dan moet de leerling in staat zijn om zelfstandig, verkeersveilig, vlot en zelfverzekerd door het verkeer te rijden.

 

 

AVO-Fun2Drive

AVO-Fun2Drive
AVO-Fun2Drive heeft zich op 7 maart 2011 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Een nieuw bedrijf met een goede instructeur die zich iedere dag wil …

VIEW DETAIL

Aandachtspunten

Wat zijn belangrijke aandachtspunten voor AVO-Fun2Drive?

Plezier van het autorijden bij de leerling
Leerlingen op hun gemak stellen en vertrouwen geven
Het gaat om de leerling
Iedere leerling is …

VIEW DETAIL

In de praktijk

Wat betekent dit nu in de praktijk?
AVO-Fun2Drive doet er alles aan om de leerling in het perfecte leerklimaat te brengen. Door de ervaring herkent de …

VIEW DETAIL

Medewerkers

Anna van Ophuizen

Anna van Ophuizen is als instructeur en eigenaar van AVO-Fun2Drive het gezicht van de onderneming. Zij heeft naast haar natuurlijke aanleg van …

VIEW DETAIL