AVO-Fun2Drive

AVO-Fun2Drive

AVO-Fun2Drive heeft zich op 7 maart 2011 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Een nieuw bedrijf met een goede instructeur die zich iedere dag wil door ontwikkelen door zich te specialiseren in de nieuwste leermethodes.

Ik zie u al denken: ” alweer een nieuwe rijschool.”  Enerzijds heeft u gelijk anderzijds zit u er volkomen naast.  Inderdaad is AVO-Fun2Drive een nieuwe speler op de markt. Vanuit dat oogpunt is er, zoals u denkt weer een nieuw rijschool bij.  Als eigenaar en rijinstructeur van AVO-Fun2Drive ben ik geen nieuwe rijinstructeur, want  in de periode hiervoor ben ik onderdeel geweest van een grote en kwalitatief goede rijschool in de kop van Noord Holland. Nog altijd doet deze rijschool een beroep op mij als zelfstandige, hetgeen voor mij als een groot compliment geldt gezien  de grote hoeveelheid aanbod van nieuwe rijinstructeurs.

U heeft dus te maken met een ervaren en zeer gemotiveerde rijinstructeur die er voor de leerling is

Waarom dan voor jezelf starten? De reden hiervoor ligt hem in de behoefte alles in eigen hand te willen hebben. Zelf de keuzes maken die ik als rijschoolhouder belangrijk vindt. Dat kan op verschillende vlakken liggen, zoals de manier van lesgeven, afspraken maken, de leermethode, de lespakketten samenstellen oftewel het totaalplaatje bij het behalen van een rijbewijs van de betreffende leerling. Daarnaast de keuzes voor de ontwikkeling van AVO-Fun2Drive als rijschool door bijvoorbeeld specialisme of uitbreiding.

Als zelfstandig ondernemer bepaal ik dus alles zelf.