Medewerkers

Anna van Ophuizen

Anna van Ophuizen is als instructeur en eigenaar van AVO-Fun2Drive het gezicht van de onderneming. Zij heeft naast haar natuurlijke aanleg van lesgeven en prettige omgang met mensen een vrij recente rijschoolopleiding bij Jongepier gevolgd. De ontwikkeling van de opleiding tot rijinstructeur heeft niet stil gestaan en heeft dan ook een groot voordeel. Alle nieuwe ontwikkelingen en leermethodes zijn hierin verwerkt en eigen gemaakt. Daarnaast ontwikkeld zij zich door en heeft een aantal specialisaties met goed gevolg afgelegd. Dat de rijschoolwereld een mannenwereld is, maakt de uitdaging alleen maar groter. Zij wil aantonen, dat haar manier van lesgeven het juiste resultaat geeft, nl. het veilig kunnen deelnemen aan het verkeer onder alle omstandigheden, hetgeen met de afgifte van het rijbewijs wordt bevestigd.

Ondanks het feit dat Anna het beroep van rijinstructeur altijd al als een bij haar passend beroep vond, duurde het tot 2010 dat zij uiteindelijk de stap zette.

Hieraan voorafgaand heeft Anna werkzaamheden verricht die nu van pas komen als rijschoolhouder.
Zij was o.a. verantwoordelijk voor de begeleiding van groepen. Hiervoor moet je snel, zelfstandig en alert kunnen reageren. Dat betekent kennis van zaken en altijd een stap vooruitdenken. Je moet het overzicht bewaren. Op de weg is het inzicht, overzicht en een stap vooruitdenken essentieel.
Haar werkzaamheden als Hostes geven aan dat zij representatief is en de juiste omgang met mensen heeft. Als uithangbord van een grote organisatie worden er nl. hoge eisen gesteld.
Bij een groot familiebedrijf was zij receptioniste, telefoniste en aanspreekpunt buitenland. Hier was discretie en zorgvuldigheid een groot goed.

Daarnaast spreekt zij de nodige talen, hetgeen bij leerlingen van buitenlandse afkomst het communiceren vergemakkelijken.

Tot slot heeft zij bij een bedrijf als managing director voor de administratieve organisatie gezorgd. De organisatie is bij AVO-Fun2Drive goed gestructureerd, hetgeen de basis vormt voor het goed en onbezorgd kunnen lesgeven.

Na deze verschillende uitdagingen die haar ervaring en kennis brachten, kwam het rijlesgeven weer om de hoek. Dit keer werd het serieus en alle informatie werd opgevraagd. Vervolgens werd de knoop doorgehakt en schreef Anna zich in voor de opleiding tot rijinstructeur bij Opleiding Instituut Jongepier. In korte tijd werden de praktijk- en theorie-examens met hoge cijfers behaald. Met als resultaat het diploma erkend rijinstructeur. De keuze voor deze opleiding bleek de enige juiste en is Anna op het lijf geschreven. De rijschool waar o.a. Anna haar stage had gelopen, herkene de kwaliteit bij Anna als rijinstructeur en deed haar direct een aanbieding om in loondienst te komen. Anna werkte hier in loondienst tot het moment, dat de behoefte van een eigen rijschool werkelijkheid werd op 7 maart 2011.

Martin van Ophuizen

Martin van Ophuizen is de ondersteunende factor. Met zijn juridische achtergrond ondersteunt hij AVO-Fun2Drive daar waar nodig. Zo kan Anna zich volledig richten op het lesgeven en begeleiden van haar leerlingen.

Professionals

Daarnaast maakt Anna gebruik van professionals. Dit blijkt uit de uitstraling van het bedrijf. De huisstijl en het logo van het briefpapier, het business kaartje, de lesauto en de site spreken voor zich. Voor de financiële huishouding maakt AVO-Fun2Drive gebruik van een gerenommeerd kantoor dat fungeert als Administratieconsulent en Belastingadviseur.

Ik hoop u in bovenstaande een inzicht te hebben gegeven van de achtergrond en basis van AVO-Fun2Drive.
AVO-Fun2Drive ziet u dan ook graag bij een Intake Les.