Opfris cursus

Opfriscursus

Voel jij je niet meer zo prettig in het verkeer?

Heb jij een periode niet of nauwelijks aan het verkeer deelgenomen en wil je weer beginnen?

Is er iets gebeurd, waardoor u niet meer durft te rijden?

Durft u niet meer in de drukte of in de stad of juist niet meer op de snelweg te rijden?

Uit bovenstaande voorbeelden blijkt, dat er allerlei redenen kunnen zijn waarom u niet optimaal van uw auto gebruik maakt.  Het beperkt u in uw vrijheid om te gaan en staan waar u wilt.  Dat is toch niet wat u wil?

Voor iedereen de kan de reden om niet in de auto te stappen verschillend zijn. Tijdens de eerste afspraak  bespreken wij uitgebreid de situatie(s), waar het probleem om niet deel te nemen aan het verkeer ligt.

Vervolgens maken wij een stappenplan op maat.  In de vertrouwde omgeving van de lesauto en uw instructeur gaan wij weer deelnemen aan het verkeer en wordt u gestructureerd in de vooraf  besproken en doorgenomen situaties gebracht.  Het herhaaldelijk in de gewenste situaties brengen en het oefenen hiervan, zorgen ervoor dat u op de juiste manier met de situatie(s) omgaat. Het doel om u weer met vertrouwen aan het verkeer te laten deelnemen zal spoedig terugkeren. Vanuit ervaring weet ik dat o.a. de onderdelen, in- en uitvoegen op de snelweg, kruispunten, inparkeren, smalle binnenwegen en rijden in de stad voor de nodige onrust bij de bestuurder zonder vertrouwen kunnen zorgen. Daarnaast komen kijkgedrag en inzicht uitgebreid aan bod.

Dat bovenstaande niet leeftijd gebonden is blijkt uit de praktijk. Laat u dus niet tegenhouden en pak de draad weer op.

Ik help u dan ook graag weer op weg.  Indien u twijfelt maak dan vrijblijvende een afspraak of anders zie ik u graag voor een intake les.